Wednesday, December 24, 2008

het spreekverbod als oplossing



Een wetenschapper bij het KNMI heeft een spreekverbod opgelegd gekregen. De laatste tijd hoor je dit vaker. Mensen die feiten kennen binnen overheidsorganisaties moeten in toenemende mate zwijgen.

Waarom zou je dit doen als organisatie? Kennelijk heeft deze man iets te melden dat in strijd is met de agenda.

De agenda is in dit geval een wereldwijde CO2 tax. En die is nodig omdat de aarde opwarmt en dat komt doordat de CO2 uitstoot almaar toeneemt. Dit dient u te geloven.

De VN hebben deze klimaatpiste nu eenmaal beklommen. Ze hadden ook kunnen inzetten op de 1% tax op internationale geldtransacties of op de email tax. Dit hebben ze voorlopig nog niet gedaan. Een weg terug is er niet en dan is het gemakkelijker om de PR even de reguleren tot het plannetje erdoor is. Uiteraard doet de NRC braaf mede met de valse berichtgeving. (het Parool, ook PCM, berichtte overigens wel over het spreekverbod)

Helaas voor deze apparachiks warmt de aarde al tien jaar niet meer op, is het pakijs op Groenland in 15 jaar niet meer zo dik geweest en is 2008 een voortzetting geweest in een trend van dalende temperatuur gemiddelden. Gore's tornadogolf bleef ook al uit, China heeft een koudegolf, in Griekenland sneeuwt het, Tadzjikistan heeft de koudste winter in 50 jaar en wil steun van...de VN en in Londen sneeuwde het voor het eerst in 40 jaar in oktober.

Beziet de grafiek

Gelukkig voor deze KNMI wetenschapper draagt dit spreekverbod enorm bij aan zijn geloofwaardigheid.