Friday, February 20, 2009

De "debiele bestuurders" zijn de niet ingewijden


Politieke correct gedrag en politiek correcte taal zijn een belangrijk staatswapen in de strijd tegen vrijheid.

Het niet denken, zeggen, doen wat feitelijk gedacht, gezegd en gedaan zou moeten worden drijft een volk onherroepelijk in de richting van obscuriteit.

Deze weg eindigt in de middeleeuwse situatie waar een ieder de ideologische toorn van de Koning of de kerk kon inzetten om zijn buurman in een kerker te krijgen.

We zijn we daar al in zekere zin. “Horen zeggen” is in Nederland immers voldoende om U in de cel te krijgen.

Ellian beschrijft knap de symptomen van de ideologische grondslag van het Amsterdams bestuur. Hij beperkt zich door - bewust - bij de moslimproblematiek te blijven. Vanuit deze invalshoek betoogt hij dat politieke correctheid bij de PvdA uit de mode is.

Naar mijn smaak is dit echter niet zo. Volgens mij is de mate van politieke correctheid onder PvdA bestuurders vanuit een breder perspectief bekeken zelfs vergroot.

“Debielen” vind ik wel een correcte omschrijving voor “patsy’s” als Elatik. Denk echter dat Cohen gevaarlijk slim is. Hij zit binnen bij Common Purpose. Verder neemt hij deel aan het losse netwerk met: Balkenende, Welten, Wellink, Trichet, Sarkozy, Ruding, van der Veer et cetera.

Deze ingewijde draait U met een glimlacht een dolk in de buik.

Artikel Elsevier

HGR

Update: Elatik is waarschijnlijk CP