Saturday, November 7, 2009

zit common purpose nederland al binnen bij de belastingdienst? probably they do...



Common Purpose, een zogenaamde start up, een stichting, die streeft naar een 'post democratic' sociaal systeem. Een samenleving die draait op sociale controle, op klikken, op rapporteren, op informele sociale netwerken, op regels, op repressie. Razendsnel waren de OSM - 'ons soort mensen' - betrokken. We noemen: Job Cohen, Felix Rottenberg, Geert Mak, Welten, De directeur van Schiphol etc. 


Els Swaab is voorzitter. We mogen vermoeden dat zij als voorzitter van de vroegere eigenaresse, de stichting Democratie en Media, van praktisch alle belangrijke media in Nederland er hoogstpersoonlijk voor heeft gezorgd dat  niets werd gerapporteerd in de couranten. Leest erover op Gubernatus Archive.


En beziet de hexagram in het logo. Gelijk aan dat in het Engelse twintig Pond biljet. 


HGR


Els Swaab (1946) (cv niet compleet)

Voorzitter van de Raad voor Cultuur.

mr. Els H. Swaab advocaat Amsterdam Boekel De Nerée N.V.; voorheen als partner, nu als senior adviseur. Haar juridische werkzaamheden liggen met name op het gebied van arbitrages en mediations en op dat van de klachten- en geschillenprocedures (voorzitter Klachten- en Geschillencommissies Nivre en Nicam). Els Swaab is voorts o.a. lid van de Raad van Commissarissen van de Nederlandsche Bank N.V., vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van het Kadaster en lid van de Raad van Commissarissen van Schouten Nelissen. Ook bekleedt zij de volgende functies op bestuurlijk gebied: voorzitter Comité 4 en 5 mei, Nederlands Mediation Instituut (NMI), Stichting Democratie en Media (aandeelhouder PCM) en Common Purpose Nederland.